Sep 30, 2008, 7:17 AM

Раздвоение 

  Poetry » Love
617 0 1

Раздвоение

 

Раната дълбока е,
изпепелявана от спомени красиви,
душата ми широка е,
но май настъпили са дните сиви...

 

Любовта на вкус ми е горчива,
а на мирис - като шоколад е сладка,
в сърцето ми нотка пак тръпчива
издава мъчната загадка...

 

Писано ли е горе в небесата
да бъдем двама във вечна колесница
или ще ни се отрежат пак крилата
на грабливата любовна птица...

 

Раната дълбока е
и в по-дълбока се превръща,
когато срещна твоя поглед
и животът ми се преобръща!

 

30.09.2008г., 00:45h
гр. София

© Михаела Грънчарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Има нещо,което не мога да изразя с думи след като го прочетох-много е дълбоко,май само това мога да кажа,а то е доста малко!Хареса ми.
Random works
: ??:??