Раздяла
Тръгваш ли... сама във този дъжд,
остани още малко... последно,
не плача, нали ще съм мъж,
преборил сълзите... "победно".
Не ме поглеждай с добрина,
боли по-силно от омраза,
да бъдем приятели е само лъжа,
с която разумът наказва.
Не се обръщай... има време,
преди да тръгна в другата посока
и да забравя, че е само пепел
това, което беше буен огън.
© Петър Трифонов All rights reserved.
боли по-силно от омраза,
да бъдем приятели е само лъжа,
с която разумът наказва." Колко чувства... Сякаш усетих болката в сърцето. Страхотно е!!!!