Dec 10, 2008, 7:19 PM

Раздяла 

  Poetry » Love
715 1 2

Хей, момиче, погледни,

застанали сме точно както преди

и двамата се страхуваме още, нали?
Страхуваме се от това, което ни се случва,
продължава да ни боли,

сякаш всичко се повтаря, спомняш ли си?

 

Трябваше да се борим, макар че нямаше да победим,

а сега е толкова трудно отново да си простим,

но продължаваме да вървим, макар и разделени,

остана ни още много малко време.

 

Разстоянието между нас се увеличи
и отново сякаш всичко се провали,
с ръка на сърцето си казах, че съжалявам,

още колко време ще се надявам.

Аз поемам цялата вина за това, което се случи,

но наистина вярвах, че ще се получи...

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??