Тръгна си от мен,
без даже сбогом да си вземеш,
знам, че щеше да е трудно,
но да си тръгваш не бе нужно.
Остави ме сама
да гледам светещата луна
и да си мечтая, че ще се върнеш
и пак ще ме прегърнеш.
Нежно ще ме галиш
и ще ми шептиш мили думи,
че много ме обичаш
и винаги ще си до мен.
© Петя Лефтерова All rights reserved.