Feb 11, 2007, 11:16 PM

Раздяла 

  Poetry
857 1 6
Ще ти кажа нещо тъжно за нас двамата -
любовта ни я няма!
Жестоко е, но е вярно -
любовта ни я няма!

Останал е само навикът,
превърнал се в ежедневие,
твоята ревност без граница
и моето отегчение!

Думи познати разменяме,
трупаме обвинения
и хубавото забравяме
в порой от самосъжаления!

Стига вече! По-добре е раздяла,
докaто не сме се намразили,
докaто уважение и вяра
един в друг сме запазили!

© Марина Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??