Ранихме се взаимно чрез лъжите...
Ако можехме да върнем времето назад...
Заедно щяхме да сме сега!
Днес те загубих и поглеждам назад...
Яд ме е за лошите моменти от връзката ни!
Лесно е да се направи грешка,
Ала да се промени човек - не...
Това провали живота ни,
Ала връщане назад няма, няма, няма!
© Силвия Герджикова All rights reserved.