Oct 20, 2008, 6:18 PM

Разкажи ми 

  Poetry » Other
1231 0 31
 

Разкажи ми, звездице красива,

за небесния приказен дом,

сподели дали там си щастлива

като властва вселенски закон!

 

Любовта ли е в тебе вселена,

че блестиш с незагасваща мощ,

дали в тъмната нощ си родена,

или в тайнствен сияен разкош?

 

Разкажи ми за нощните срещи

със луната и твоите сестри

и за дългите нощи горещи,

във които отваряш очи!

 

Сподели с мене своята тайна

и на изгрева в скута заспи,

че със чудната прелест омайна

си посяла горещи мечти.

 

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??