Apr 25, 2010, 4:28 PM

Разкажи ми за птиците 

  Poetry » Love
650 0 19

В света ми навлезе безумно,
обърна го сякаш обратно,
осъмвахме сутрин бездумни,
заречени в обич стократно.
Търкулна се медена питка,
обходи мечтите ми тайни,
разказа ми приказки тъжни -
легенди и притчи незнайни.
 И мислено, знам, че рисуваш
висящите райски градини,
в синьо вълните танцуващи
да се гонят, не спират годините.
 Песъчинки дращят очите -
солта изгаря зениците,
въгленче пари в гърдите ни...
 Разкажи ми отново за птиците!




 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??