Apr 27, 2007, 10:35 AM

Различен 

  Poetry
1143 0 18
   

Рискувам да попадна във оковите -

на думите ти, нежни до пластичност.

А ти разтърсваш всичко мое, моля те,

престани да бъдеш тъй различен!

Да ме разчупваш с поглед на парченца,

да ме събираш с устни до подробност.

Отдавна в мен окапаха листенцата

не открили своята сходност.

Сигурно във мен въображението

ликува в полета си романтичен...  

А въпросът ми е отражение

винаги ли си така различен?

© Мойра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??