Навсякъде използвачи,
долни предатели.
До тебе крачат, -
уж твои приятели.
Какво става в този объркан свят?
Кои са тези хора?
Няма ли вече да спрат?
Няма ли да се събудим от кошмара?
Къде отидоха добрите обноски?
Защо и как всели се грубостта?
Масово насреща някой ти се троска…
Различен е вече светът.
И няма да забравя онези,
които напук не се промениха.
В сърцата им омразата не навлезе,
ума си за миг не помрачиха.
© Слънчице All rights reserved.