May 12, 2010, 6:57 PM

Различна част 

  Poetry » Other
511 0 1

Вече си замесен,
отдавна започна и тази игра.
Стоях в сянката ти
прекалено дълго време.
Разклати главата си,
отречи се от това,което си
и се приготви за битка...
Същата история разказваш
ми и в тъмнината.
Ти всичко вече ми отне.
Чувам гласа ти,
подушвам страха ти.
Просто воин -
това е моето определение.
Играя си с теб по мои правила,
не съм стигнала дотук,
за да се поклоня пред теб.
Разтвори китките си -
запомни как изглеждат,
обагрени с кръв.
Тук си в моя ад...
Не можеш да се защитиш -
тук си единствена преструвка.
Добре познавам те...
Ти си онзи, който ме разкъса,
когото виждам в кошмарите си,
в празния си поглед.
Но сега - унищожавам те,
развалям те, пречупвам те,
убивам те...
Остани там, където си,
приготви се да видиш
различната част себе си...

© Привидение Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??