Apr 24, 2013, 8:06 AM

Различни връзки 

  Poetry » Other
364 0 0

Едни се свързват
с романтични връзки,
за тях най-земни са
далечните звезди!
Но често не дочакват
неидващи
развръзки,
но вместо тях,
очакват ги беди!

Те са щастливи,
даже като страдат
във своята
възвишена любов...
Най-често е 
неопитна и млада
и цял живот
им пише послеслов!

Защото е родена
от вулкана
и идва с трясък,
с мълнии в света,
дошла при хората
като закана
и като синоним
на Пролетта!

А другите са
хитрите апапи,
те идват винаги
със похот
към плътта!
За тях естеткитите
са майтапи...
За тях най-важни
те са на света!

Те търсят само
спорта при жената...
Със атрибутите любовни
са на трон!
И истински са свързани
с разврата...
За тях животът е
един купон!


  23.08.2001 г. Бургас

 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??