Mar 13, 2009, 3:13 PM

Различно е... 

  Poetry » Love
584 0 1

Различно е, не го отричам -
да имам теб, да те обичам!

С теб различно изживявам дните,
сънувам цветно, гоня пак мечтите!
С теб различно се вълнувам,
с теб не просто съществувам -
с теб различно гледам на света,
(повярвах даже в чудеса)...

Различно е, не го отричай -
да имаш мен, да ме обичаш!

С мен живееш като в приключение,
всеки миг е зареден с копнение,
всеки срещнат поглед е вълнение...
С мен и ти си толкова различен -
несигурен, подвластен, нетипичен,
дори понякога и... романтичен!

Различно е...
толкова прекрасно различно!

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??