May 14, 2009, 9:11 AM

Разминаване 

  Poetry » Love
504 0 3

Очите ти се правят на спокойни,

но плач среднощен се е скрил зад тях.

Усмихваш се, ръкуваш се с достойнство,

а в погледа ти грее глад за грях.

 

Гласът ти пази поривите лунни,

миражните надежди отпреди.

Мълчи, не можеш с пепеляви думи

да върнеш нищо. А сега върви.

© Иван Миланов Шопов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??