Jan 22, 2021, 8:08 AM

Разминаване 

  Poetry » Love
243 1 1

 

(Да срещнеш правилния човек в едно неправилно време) 

 

Най-трудно е да си отидеш.

Да си идеш, 

но да знаеш, че трябваш,

че Трябваш до скъсване.

Да пуснеш от ръцете си... 

сърцето си до пръсване.

Сълзите да оставиш на вятъра. 

Да засъхнат. 

Да изстинат. 

Да се изтрият завинаги. 

И сякаш...

Не е било нищо. 

Няма ме.

Няма те.

Няма ни.

Никога. 

Сън е било. 

Мечтала съм. 

Завинаги да искаш да забравиш. 

Сърцето си да счупиш от виене...

Да тръгнеш. 

По колене да лазиш.

По пътища водещи наникъде.

Да прежалиш.

Не да вържеш. 

Да дадеш. 

Да освободиш.

Най-трудно е да кажеш: "Не, обичам те!"

Но да знаеш, че обичаш...

Обичаш.

© Maria Radeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??