Разстояние
в километри...
Разстояние
в мислите...
Разстояние
в годините...
От толкова
много
разминаване,
се запитах
за душите...
И открих
някаква
близост
единствено
в мечтите.
Поредното
ми състояние
на очакване
и пак...
от разстояние,
дори от мен
самата.
© Мариана Вълкова All rights reserved.
със пожелание за много збъднати мечти!