Седя си в къщи
съвсем сама (опа)
и той е тук (мъжът ми)
и гледам филма " Един мъж и една жена"(опа)
реалност или не,
но е от живота.
А той чете си фантастика
във време най-нефантастично.
И питам се
кой от нас е по-добре?
Аз-че няма да се върна
никога назад
Той-че все още бъдещето
е пред него.
Дано след всичко туй
не останат
един мъж и една жена
и всичко пак да почне отначало.
© Румяна Щерева All rights reserved.