Mar 24, 2009, 1:35 AM

Разпиляно 

  Poetry » Love
561 0 2

 

Разпиляно...

 

Научи ме как да премълча

болката в краката ми по тебе -

дълго, безнадеждно да те следвам...

Колко ще е нужно да се спра?...

 

Научи ме как да не изплача

всичките изстрадали различия,

вопли и несбъднати поличби,

трогнати, негрейнали слънца?

 

Чакането да се сбъднеш целия

горестно в ръцете ми проплака...

Едва ли Песента след теб ме чака,

но и с теб не мога да я пея...

 

22-03-2009 г

© Десислава Вълова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??