Oct 9, 2009, 1:33 AM

Разпознаване 

  Poetry » Phylosophy
336 0 1

РАЗПОЗНАВАНЕ

 

Завидяха хората на Господ,

поискаха да станат богове.

Но да си Бог не било просто -

над глупави човешки умове.

 

Изсмя се Бог на тяхното величие.

На страдащите даде светлина.

Онези ги погледна с безразличие

и повече не ги позна.

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??