Oct 1, 2011, 7:08 PM

Разрошвай... 

  Poetry
707 0 18
Разрошвай болката до скъсване!
Илюзиите прескочи!
В невярата не се завръщай!
Съмненията заключи!

На безизходицата пръстена
в Желанието заложи!
Тъмните мисли и предчувствия
за Истината завържи!

Разточи, омеси Тъгата
и с Радостта я сподели!
Заплюй и надхитри съдбата,
и дърпай нейните конци!

Пробий до дъно Отчаянието!
Страха до кости съблечи!
Вземи стиха за талисман
и Щастието отвържи!



© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??