Jan 27, 2015, 8:29 PM

Разстрел 

  Poetry » Phylosophy
427 0 0

            РАЗСТРЕЛ

На копието си Санчо носи свободата,
а моята е на върха на един молив.
Заливат ме. И топла и студена е водата,
Когато, кривна сърдечния си обектив.

Във Франция се стига до разстрел,
а мен заливат ме със гнусни думи.
Да стрелят душата ми е тяхна цел.
Какво, че не стрелят с куршуми.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??