Jun 17, 2009, 12:57 PM

Разсъмване 

  Poetry
373 0 0

РАЗСЪМВАНЕ

 

Преминал през

черната утроба на

                      Нощта.

Навън се раждаше -

                      Деня.

В капчица роса.

блести -

         Света.

Светлина –

камбанен звън.

           Денят е вън.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??