Jun 10, 2009, 3:29 PM

RE: Доброта 

  Poetry » Civilian
1154 0 20


С благодарност към Ена >>>

 

 

Душата ми отново се завърна.

В очите ми звезда се появи.

Макар да е мъждукаща и бледа,

надеждата остатъка крепи.

 

Преминах аз оттатък хоризонта.

Сънят е цветен. Вече не боли.

Сълзи от радост бузите ми топлят

и връщам се по-чиста от преди.

 

... и пак съм тук. Преминала дъгата

на дългото пътуване. Без страх,

че мога да превърна слабостта си

от женски порив, в мъжки роден грях!

 

Забравих гняв, обиди и омрази.

Смирено пак привела съм глава

и моля се на Бог да ми запази

най-истинското чувство - доброта!

 

 

© Анета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??