Dec 13, 2017, 12:07 PM

Реабилитация 

  Poetry » Love
276 1 2

Как, кажи, да преглътна момента горчив,
щом от мен се отвръщаш завинаги?
Как да търся звездите из твойте очи,
щом ще станат през времето минало?

 

И се боря със страх и надежда сега. 
И не зная кое надделява. 
Всеки ден ме изгражда от прах любовта. 
Всеки ден в пепелта ме стопява. 

 

Между нежен копнеж и една самота, 
дето хищно със мене се храни... 
Между рая и ада те търся сега. 
Ти защо ме оставяш във ада? 

 

И без тебе какво ще са злато и чест? 
И какво ще е всяка победа? 
Няма друга такава отрова за мен
като погледа, с който ме гледаш.
 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??