Jan 11, 2009, 5:46 PM

Реална съм ти 

  Poetry » Other
1458 0 34
Измисляш ме. На теб ти е удобно
дори несъществуващото в мене.
Изглеждала съм по-правдоподобно
с насила придобитото значение.


Така неразглобима съм от нитове,
че с тях ме принуждаваш да остана.
Изграждаш ме от истини и митове.
Навярно тук съм, колкото ме няма.


Различна пресъздаваш ме и често
зависеща от гледната ти точка.
Досадно е. Не ти е интересно
еднаква да съм. Искаш ме порочна.


Но шестото ми чувство е вродено -
да мога по човешки да живея.
Реална съм ти, даже прекалено.
Не си планирал, че ще оцелея.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??