Aug 13, 2015, 12:55 AM

Реалност 

  Poetry » Other
596 0 1

Вятърът е струна в порив за живот.
Слънцето е рана от изгарящ зов.

 

Камъкът е болка от една сълза.
Всеки цвят е раждане на светлина.

 

Прошката греда е в нечии очи.
Истините – думи в сенки от лъжи.

 

Птицата е ангел на една любов.
Мислите са най-големият порок.

 

Изворът е вяра във безкрайността.
Лудостта е мъдрост в чаша суета.

 

Всеки миг вълна е в тихото море.
Всеки дъх – щурецът в твоето сърце.

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??