Рецепта
Цвете във косите. Роса в тревите.
Свежо ухание от лале.
В нежно зелено грее Слънцето,
в твоите очи пременено.
Дишам леко!
Искам Палячо за лекар.
Не искам хапове!
Вместо това Шега да изпише върху
моята Рецепта и душа!
© Мина Конарова All rights reserved.