Oct 5, 2011, 8:10 PM

Рецепта за спомен 

  Poetry
490 0 4



Във шепите си слънцето поех
със топлина от идващата есен,
перце от малко лястовиче взех...
И трелите на славеева песен...

Добавих още утринна роса,
преди и тя в слана да се превърне.
Прибавих и частица от вкуса
на лятото... което ще се върне...

И полъха на вятър улових!
Успях и него също да прибавя...
И най-накрая... сложих този стих...
Е, просто тъй – за да не го забравя...!

05/10/2011

© Георги Ванчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??