5 окт. 2011 г., 20:10

Рецепта за спомен 

  Поэзия
489 0 4



Във шепите си слънцето поех
със топлина от идващата есен,
перце от малко лястовиче взех...
И трелите на славеева песен...

Добавих още утринна роса,
преди и тя в слана да се превърне.
Прибавих и частица от вкуса
на лятото... което ще се върне...

И полъха на вятър улових!
Успях и него също да прибавя...
И най-накрая... сложих този стих...
Е, просто тъй – за да не го забравя...!

05/10/2011

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??