Oct 7, 2008, 3:13 PM

Река 

  Poetry » Love
604 0 5

Укроти реката в мен -

буйна, необуздана страст,

пълноводна нощ и ден,

събрала малките потоци,

майчински,

от чувства и емоции.

Укроти я!

Да влезе в руслото си вече,

достолепна, тиха и спокойна,

по пътя си да тръгне,

на далече...

красива, нежна и достойна.

Потопи се във водите неспокойни,

плискащи по бреговете!

С мъжката си обич успокой я...

така създали са я боговете.

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??