Nov 12, 2006, 10:06 PM

Река и Океан 

  Poetry
698 0 7
Река и океан


Ще дойдеш
ли със мен
в гора от
спомени?
Лъжа ли е,
че ни остават
само те
преди магията,
от твоята
обич създадена,
да рухне
само за миг?
Поспри се,
изчакай,
огледай се
за още
мигове
и още
спомени
по пътя си.

Океана
на живота
ден след
ден ни
превзема,
смалява ни,
стопява
волята
и тръпката...
Чувам
гласа ти,
на крачка
от кея съм,
щастлива
крачка,
вслушвам се
и откривам -
пристана
...
си ти!

"Like a river running
To the ocean,
I come back
To you from thousand miles!"


© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??