Dec 9, 2011, 5:55 PM

Реквием 

  Poetry » Love
582 0 14

не си 

        нито пръв,

                         нито последен,

по твой

            избор - 

                       пореден. . .


с началото

                 започна 

                              края. . .

няма драма,

                   няма 

                            кръв. . .

но

    боли!


не ме упреквай,

                        че 

                            те мечтах

                                            и 

                                               те обичах. . .

отровата

              лекарството

                                 уби. . .

 

останаха 

              сълзи,

                        пречистили

                                           душата. . .


животът 

             продължава. . .


добър

          и

             лош,

                     но

                         мой!


твоят

         си 

              е 

                 твой!   



4 юли 2011

© Таня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??