Jun 23, 2011, 12:21 AM

Реквием 

  Poetry » Civilian
876 1 5

А те не осъзнаваха,

на чуждия гръб се забавляваха

и без труд забогатяваха...

Парите си по курви даваха,

а курвите от тях забременяваха.

За нищо не съжаляваха -

в живота нали се оправяха,

линиите кокаин, амфетамин чертаеха

и на проститутки - деца правеха,

че нищо не ще излезе от тях - знаеха,

но какво им пука - нали се забавляваха...

 

И пищов си имат в джоба -

могат всеки да вкарат в гроба,

от малки научени на злоба

и че бедният на богатия е роба,

живееха си в своя сериал -

кой кво взел, кой кво дал,

простотията към тях няма жал!

Но и да стане някой фал -

няма да затънат в кал -

пачката е налице,

отиваща в поредните мръсни ръце!

 

И така - живот.

Без някой да ги спре,

а ако се опита - ще умре.

Возят в най-скъпите коли най-тъпите жени.

Всичко може да се плати...

с откраднати пари!

Така се забавляваха,

мислеха, че света притежаваха,

накрая дори не остаряваха -

помежду си се унищожаваха,

в скъпи гробове ги заравяха

и червеите с тях добре се угояваха... :)

 

                                                                                                                                                                     22.06.2011

                                                                                                                                                                       Влади

© Влади Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??