Jan 24, 2007, 4:59 PM

Реквием за едно лошо момче 

  Poetry
1018 0 2
Ти си лошо момче,
но плени моето сърце.
В живота ми дойде като стихия
и показа ми,че любовта е магия.

Ден и нощ сънувай ме
и всеки миг жадувай ме.
Копней всеки час за мен
и искай да бъдеш с мен!

Целуни ме - не се срамувай!
Обичай ме - не, не рискувай!
Искай ме ден и нощ,
нищо, че искам те само за нощ!

© Тереза All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??