С ромфея, забита в сърцето...
с избодени (зверски) очи...
с лице, побеляло от болка...
тракийският воин лежѝ...
юмруците свои той стиска...
над него застава смъртта...
лицето му кърваво милва...
и тихо шепти му слова...
© Андрей Андреев All rights reserved.