Nov 23, 2017, 5:44 PM

Рентгеново зрение 

  Poetry » Other
417 0 3

иззад очите световете са невидими;

не за нас със тебе, а за другите,

робите на цифрите,

от буквите не виждат думи;

със ириси, екрани хладни,

зеници, камери, заснемат...

а вените им, гъвкави проводници,

живота препредават във сигнали

 

иззад очите световете ти невидими

оглеждат се във моите

прииждат, преливат и пият

цветовете на мислите;

и не магия е палитрата,

а силата, която ние сме

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не си.Ти пишеш, брате
  • бил съм се спънал на нравоучителния корен... затва...
  • Мда.И нема коментари.Така е то с палитрите...маи ни ги отнемат доста хитричко...

    Позрав от високата планина Джак
Random works
: ??:??