Mar 28, 2010, 8:22 PM

Репортаж за Васил Кунчев 

  Poetry » Civilian
590 0 2

Господа журналисти

или просто каналии,

Левски ще го дадат на бесилото,

а „Димитър Общи”

по всички канали.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??