Apr 24, 2016, 9:40 PM  

Решение 

  Poetry » Other
575 0 1

 

Трудно, понякога, вземам решения
за незначителни и за съдбовни неща.
Колебая се дълго, със намерение
да нацеля безгрешната тяхна страна.

 

Като пясък, разпръснати моите мисли,
правят дълбок и обстоен сондаж
на явните и на скритите истини
във всички нива на житейския фалш.

 

Да, историята пази моменти
на взети решения в апогей
на дребно разнищвани компоненти
и щателно сметнат всеки трофей!

 

Обаче, ако зад теб е съдбата
и скритата интуиция те крепи.
Както и да се разбъркат нещата,
вярното „Да” е на твойте везни!

23-04-2016 г.

© Десислава Вълова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??