Dec 20, 2023, 11:28 AM

Решението е в дояждането 

  Poetry
121 0 0

В България гладувам, господа.
Салата и основно и десертче.
Живял бих във иракската страна,
а не в това крайдунавско килерче.

В Ирак гощават като на война -
основни десет, включващи десерта.
Тук ям едно, но със една жена,
а там са с много женски елемента.

Мисля си обаче за света...
В Сомалия дечицата са гладни.
Едно основно, мен ми е съдба,
а зарът, все калъч ще ми се падне.

Бих хапнал като шейх със луд късмет
и бих се впечатлявал от храната...
Потърсих да намеря в интернет,
един билет за полет до мечтата.

И случи се, но бях си у дома.
Жена ми, ми предложи супер чудо.
Доядохме двуседмична храна
в дванайсет съхранени с грижа блюда....

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??