Jan 23, 2022, 12:33 PM  

Рестрарт 

  Poetry » Free verse
260 1 3

Написах наръчник за грешки, 

всяка по два пъти поне

повторена неволно, по детски. 

Натежала над мойте рамене. 

 

И колко лъжички вина 

всяка от тях е създала?

До болка била е товар

и приятел и среднощна хала. 

 

И винаги пътища грешни

пред мен ще ме зоват.

И винаги тях ще избирам.

Примирих се вече с това.

 

Но себе си силен ще правя

след всяка среща с калта.

Ще напиша аз своята книга

за грешната правота! 

© ДИВИЯТ КОН All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, дами. Сърдечно!
  • Малко са тези, които могат да си позволят такава съвест, прямота и смелост. Поздрави за предизвикателното стихотворение!
  • С възхищение за годините ви! Поздравления
Random works
: ??:??