Sep 27, 2016, 4:38 PM

Ретроспекция 

  Poetry » Phylosophy
454 1 2

Алкохол, цигари, лимузина,

барове, жени, бордели...

Обърнеш се.!?

Животът ти заминал -

изпил си го с пикантните 

коктейли.

 

Огледаш се.!?

Изпразнена бутилка,

търкаляща се сред човешкия 

боклук.

По жилите ти стича се

горчилка.

Главата те боли - халосана

с корав юмрук.

 

Замислиш се.!?

Човек е цяла драма,

разигравана по улици...

И по мокети.

Актьорите играят, 

а играта им измамна.

Завеса димна и без път

се лутат силуети.

 

Това ли съм? -

забравен мизансцен

от играно нявга представление.

Пречупена вяра, дух сломен...

Колет за никъде,

без направление.

 

Изправиш се.!?

Плашило отрупано с гадини.

Ръждясала е вече

 твойта лимузина.

Тежат ти пропилените години....

А не си усетил,

как Животът тихичко

те е подминал :)

 

СО25092016СФ

© Свободей Огражденец All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??