Господи, колко те ревнувам..
Досущ като сериен убиец.
Направо ураган!
Когато задуха силно вятърът.
Когато дъждът те завали
Докосваш с устните си чашата
Усмихне ти се някое дете.
Аз искам да те имам някак си...
Ръката ти да стискам силно
Разпятие на моите безсъници
Ти - проклятие бъди.
Бъди ми още нежност
Жива нежност в тъмнина
На стиховете невменяеми
Съзвучието, смисълът бъди.
Бъди!
Господи, колко те ревнувам!
© Maria Radeva All rights reserved.