Aug 1, 2017, 9:17 PM

Ревност 

  Poetry » Love
240 1 0

Обземат ме импулси на ревност –

змии отровни, но лесно раними,

пърлят ме сякаш с извечност,

покой – благи нотки недостижими.

Тя се надига като прилив във мен –

безумна, властна и зла,

изпива цвета на летния ден

и сякаш отрова – във вените ми буря пращи,

лудост – жарка, с пленителни очи,

плува пред мене в обвшивка от лед,

ревност – болка от любов и ярост, и гнет...

 

31.07.2017

© Teddy Daniel K. All rights reserved.

Първично и спонтанно, когато красотата му те изгаря, когато стоиш будна по средата на нощта, когато си толкова далеч, а усещането за устните му е живо, тръпнещо и сладостно върху кожата ти, когато изгрева носи облекчение от смъртта на нощта, когато времето е бреме...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??