Jul 30, 2011, 6:49 PM

Риск 

  Poetry » Other
571 0 1

Риск

 

 

 

Би ли приел  риска?
Да бъдеш различен,
да промениш начина си на живот.
Помисли дали ти стиска?

 

 

С няколко човека той може да посяга,
чувства се сигурен, недосегаем,
но идва време, нещата се променят.
Оставаш сам, сега няма кой да ти помага.

 

 

Не би искал да бъдеш в това положение,
заобиколен от личности еднакви.
Еднообразно изложение, една картина,
а останалите отражение.

 

 

Знам, началото винаги е трудно,
но можеш да  опиташ.

Имаш желание за промяна,
виждам, то е вече будно.

 

Ти прие риска,
вече си различен.

Би ли останал такъв?

Въпреки всичко, дали ти стиска?

 

 

29.07.2011 г.

© Веселин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Важното е,мило момче ,да не се страхуваш да бъдеш различен!!!
    Разбира се ,че ти стиска,щом вече си решил да опиташ!!!
    Бъди силен!!!
Random works
: ??:??