Aug 18, 2011, 11:59 AM

Рискуваш ли с мен 

  Poetry » Love
824 1 5

Каква ме искаш? Мога да съм всичко.

И скромна. И наивна. И добра.

Да бъда тиха, срамежлива, непорочна,

романтична, влюбена жена...

 

Наперена, вулгарна, агресивна,

всезнаеща и високомерна.

Забавна, палава, разкрепостена,

до болка искрена или пък лицемерна...

 

Да те отблъсквам с пренебрежение.

Или да те искам с цялата си жар.

Да ти редя любовни думи до забвение.

Или да съм противен, досаден кошмар.

 

Мога да бъда мила и нежна.

Чаровна, усмихната, грижовна, прекрасна.

Но мога да съм отмъстителна, злобна,

дребнава, нараняваща, груба, опасна.

 

"Каквото посееш, това ще пожънеш."

От тебе зависи каква ще съм аз.

Навит ли си? Пробваме ли? Решавай!

Рискуваш ли с мен или си пас?

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??