Nov 22, 2011, 9:26 PM

Рисунка 

  Poetry » Love
590 0 2

Рисуваме с тела любов и страст,
рисуваме с душите си изпепелени,
нюанси влюбеност блестят в лила
и се превръщат в обич пурпурно-червена.
Понесени в аржентинското танго, 
душите ни се реят извисени,
ликуват свободата си в небесния простор,
превръщат сънищата в слънчевост реална.
Погалени от слънцето в захлас,
в мечтана сбъднатост в жълто засияват,
летят щастливи, с усмивки в чисто бяло,
и нежност влюбена раздават,
в огледално розово мечтание
копнежно-искрено се отразяват!
И уморени скитници душите ни,
покой намират в зеленината,
притихнали в кафяво-необятно,
ги привлича пак уютът на очите ни - Вселени!

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, че рисува с мен!
  • "Рисуваме с тела любов и страст,
    рисуваме с душите си изпепелени,
    нюанси влюбеност блестят в лила
    и се превръщат в обич пурпурно-червена."

    Чудесна е рисунката ти! Поздравления!
Random works
: ??:??