Nov 14, 2006, 10:28 AM

Рисувам ли днешния ден 

  Poetry
545 0 3

Рисувам ли днешния ден

Къдрокос и усмихнат

Всеки друг може почти като мен

Да го обръсне ако му е скучен

 

Но понякога се случва да забравя

Че от всяка сянка изкача човек

Или просто защото приятели са

И прекрачват във новия век

Пълен с удобства

И ненужни потребности

Скъсани пуловери

И недоносени бебета

 

Те са всичко което имам

И затова съм стъпил здраво

С две ръце гласувам

Да останем аз и стиховете само

 

10.02.2006

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??