May 24, 2009, 10:39 PM

Рисувам мечта... 

  Poetry » Other
896 0 20

Рисувам мечта

с боите на спомена

с цвета на сълза

 

на тъмния фон

на забравена радост

и топла тъга...

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??