Feb 10, 2011, 7:22 PM

Рисувам ти любов 

  Poetry
2862 2 24

Не говори! Рисувам ти любов,

онази, мълчаливата и трудната,

онази, след която си готов

към всичките препятствия да хукнеш.

 

Не са ми нужни цветове за нея,

за нашите очи е светлина,

на тъмно ние с тебе я живеем,

на тъмно се живее любовта!

 

Рисувам ти любов, не говори!

Рисувам я на капки по телата ни,

от твоите проблясващи очи

трепери ненаситна тишината.

 

За тази нарисувана любов

не са ми нужни клетви, обещания,

душите ни са нейното платно -

телата ни са само очертания...

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??