Пясъчният замък разруши се
от морето и от силните лъчи,
а вятър песъчинките разнесе
из девствените дълбини.
По брега следи оставят
нашите рисувани мечти,
и те може бързо да изчезнат,
но огънят им тлее, не гори.
Други хора ще ги видят,
начертаните с ръка мечти,
аз – принцесата на замък,
който пясъчният вятър построи.
© Ася All rights reserved.